Kjell's Kitchen

Kun haluat pitopalvelulta laatua, yksilöllisyyttä ja unohtumattomia makuelämyksiä

Parainen | Turku | Kemiö

Kjell’s Kitchen on täyden palvelun pitopalvelu paraisilla

Meidän tehtävämme on vähentää juhlasi järjestämiseen liittyvää taakkaa hoitamalla puolestasi kaikki tilaisuuteesi liittyvät ruokatarjoilut. Räätälöimme maistuvan menun toiveidesi pohjalta ja tarjoamme kokeneen henkilökunnan käyttöösi. Näin sinulle jää enemmän aikaa jo juhlan suunnitteluvaiheessa ja voit keskittyä viihdyttämään vieraitasi koko tilaisuuden ajan. 

Järjestämme häät, vuosipäivät, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset tai vaikkapa yrityksesi kokouspäivät. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, henkilökuntamme hoitaa toteutuksen onnistuneesti. Palvelemme asiakkaitamme Paraisten lisäksi Kemiön ja Turun seudulla. 

Meiltä saat myös astiavuokrauksen

Vuokraamme juhlaasi halutessasi pelkät astiat. Astiavuokraus on helppoa ja vaivatonta, sillä toimitamme tarvitsemasi astiat juhlapaikkaasi ja noudamme ne tilaisuuden päätyttyä pois. Hoidamme myös astioiden tiskauksen tilauksesta. Lue lisää astiavuokrauksesta!

Räätälöidään yhdessä tarpeisiisi sopiva kokonaisuus ja varmistetaan juhlasi onnistuminen!

Chaîne des Rôtisseurs takaa ammattitaidon

Kjell Gustafsson on lyöty Chaine des Rôtisseur paistinkääntäjien veljeskuntaan, arvonimellä Chef Rotisseur, Chaîne des Rôtisseurs.

Paistinkääntäjien veljeskunta on kansainvälinen gastronominen järjestö, joka edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyötä sekä kansainvälistä ja kansallista ruokakulttuuria.