Kjell's Kitchen

När du vill ha catering med kvalitet, personlighet och oförglömliga smakupplevelser

Pargas | Åbo | Kimito

Kjell’s Kitchen är en cateringservice med omfattande tjänster i Pargas

Vår uppgift är att göra det lättare för dig när du vill ordna ett evenemang genom att ta hand om all matservering under evenemanget. Vi skräddarsyr en smaklig meny utgående från dina önskemål och står till tjänst med vår erfarna personal. Så här får du mera tid över redan när du planerar evenemanget och kan koncentrera dig på att umgås med dina gäster under hela evenemanget.

Vi anordnar såväl bröllop som årsdagar, studentfester, utexamineringsfester och t.ex. konferensdagar för ditt företag. Vår personal ser till att varje evenemang blir lyckat. Vi betjänar våra kunder i Pargas, Kimito och Åbonejden.

Vi hyr också ut kärl och bestick

Om du vill kan du hyra endast kärl och bestick till din fest. Det är enkelt och behändigt att hyra kärl och bestick eftersom vi levererar dem till platsen för ditt evenemang och hämtar bort dem när evenemanget är slut. På beställning tar vi även hand om diskningen. Läs mer om kärluthyrning!

Låt oss tillsammans skräddarsy en helhet som motsvarar dina behov och säkerställer ett lyckat evenemang!

Chaîne des Rôtisseurs garanterar yrkeskunskaperna

Kjell Gustafsson är medlem av Chaine des Rôtisseur –stekvändarorden och innehar titeln Chef Rotisseur, Chaîne des Rôtisseurs.

Stekvändarorden är ett internationellt gastronomiskt sällskap som befrämjar samarbetet mellan professionella och amatörer inom branschen samt nationell och internationell matkultur.